Mediation

Wie kent het niet. Een ruzie. Het kost je uren voordat je er klaar mee bent. Mediation kan daar verandering in brengen! Geen langdurige processen, geen hoge kosten.

 

Als mediator werk ik als onafhankelijke derde die samen met jullie, vanaf het begin, in goed overleg, een oplossing probeert te bereiken voor jullie geschil.

 

Communicatie is mijn passie. Door het vertrouwen dat ik wek bij de partijen en positieve houding komt de communicatie weer op gang. Door ruimte te geven voor het verleden kan er vanuit het heden weer een weg worden gemaakt naar de toekomst. Voordat problemen tot escalatie komen zet ik ook mediation in. Hierbij vind ik het belangrijk dat partijen om tafel zitten met elkaar en de communicatie tot stand komt.

 

Als mediator ben ik gespecialiseerd in:

Communicatie-, samenwerkingsproblemen en relationele conflicten. Denk hierbij aan problemen op de werkvloer, burenruzie.

 

Problemen die zich voordoen bij echtscheiding. Ouders die na hun scheiding verder willen als ouders voor hun kinderen. Hoe kan men met elkaar blijven communiceren zodat de kinderen ervaren dat het hun ouders zijn die beiden nog voor hun willen zorgen.

 

Aangesloten als mediator bij rechtbank voor mediation naast strafzaken.